BACKSTREETS – A TRIBUTE TO BRUCE SPRINGSTEEN

Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert. Backstreets lite

Det er nettopp dette Backstreets tilstreber seg – å gi en fantastisk konsertopplevelse.

Backstreets er 10 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. De spiller sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “High Hopes” (2014). Bandet har også et eget sett med sanger fra Seeger Sessions.

2016 var et år fylt av høydepunkter for bandet. Det absolutte høydepunktet var å ha med seg Bo Sundstrøm fra Bo Kaspers orkester som gjesteartist på John DEE. En konsert som også ble filmet og utgitt på Blu-Ray. Andre høydepunkter var å spille med Vini «Mad Dog» Lopez (originaltrommis i The E-Street Band, Child, Steel Mill, Bruce Springsteen Band) og Ed Manion (legendarisk saxofonist og medlem i Bruce Springsteens E-Street Horns).

2017 er også et hektisk år for bandet; to usolgte konserter på Glenghuset, spilling på festivaler i sommer, og spilling på John DEE i Oslo på selveste bursdagen til Springsteen. Men, først blir det konsert på Bedemarten. Noe vi har hatt lyst til lenge og som nå endelig blir en realitet.

Dette blir fest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *