Bedemarten 2015

TORSDAG – UNGDOMSFESTIVAL

Cir.Cuz er ett av Norges aller mest populære band i sjangeren pop/hip hop. Duoen har holdt på iimage002circuz kun 3 år, men har allerede etablert seg som solide hit-leverandører. Detbutsinglen ‘Radio’ var en umiddelbar suksess som ble heftig rotert av alle radiostasjoner og som solgte 10 X platina.

Etter suksessen med ‘Radio’ fulgte Cir.Cuz opp med hits som ‘Diva’, ‘Gatelys’, ‘Tidløs’ og ‘Supernova’. Sistnevnte er alene streamet over 12 millioner ganger og var en av 2013’s største hits i Norge. Totalt har Cir.Cuz sine låter godt over 40 millioner avspillinger på Spotify og Wimp, og de har opparbeidet seg en solid fanbase på nett.

Mats og Thomas, som er navnet på de to, har dessuten hatt bred eksponering i media og har spilt på en lang rekke TV show. De er også et populært liveband og har konserter i hele Norge stort sett hver eneste torsdag, fredag og lørdag – året igjennom. Tidligere har de laget låten ‘Øyeblikk’ for en av Elkjøps største TV-kampanjer, og i 2014 deltok de i Melodi Grand Prix og fikk mye skryt og gode anmeldelser for sitt bidrag ‘Hele Verden’.

Albumet «Vi Er» har nettopp solgt til Gull, mens hitsinglen «Supernova» nylig ble belønnet med 14 X Platina trofé! Låten var dessuten den desidert mest spilte låten med norsk tekst på radio i 2013.

 

11717140_924538130923236_70460199_n Growndead er et band fra Sarpsborg og Fredrikstad. Bandet spiller alternativ rock og ble i 2009 stiftet under navnet Broken Bones. Siden 2009 har bandet spilt mye ute på scener som blant andre John Dee, på Tall Ships Races, Bedemarten,  Oak Metal Club, og har spilt en del i Arendal. Growndead jobber for tiden med innspilling av debutplaten med slipp innen 2016.

Nåværende medlemer i Growndead er: _MG_9141
Maria Dias – Vokal
Finn Andre Gjerlaugsen – Gitar
Thomas Gjerlaugsen – Bass
Sindre Skute – Gitar
Vegard Bogen – Trommer

Omtaler Growndead:
«Growndead er et bra og kjempe tight band, håper de kommer og spiller en annen gang også!” – Bård Torstensen, Clawfinger.

FREDAG – KØNTRI OG ROCKABILLY

Vi gav stemning og dansbar musikk, når Rune Rudberg m/band og Top Cats gjestet scenen på Bedemarten fredag 14. august.

 

topcats TOP CATS.

Top Cats – Moderne rockabilly med fullt øs og uendelig med energi.
De siste 14 årene har bandet fra Värmland i Sverige pumpet nytt blod inn i rock n’ roll-miljøet i Sverige. Nå kommer de til Bedemarten!

Bandet kommer opprinnelig fra Torsby og tross sin unge alder er de regnet som veteraner, de har spilt rockabilly og gammel rock n’ roll siden tidlige tenåra.

I Sverige ble de først omtalt i dokumentarfilmen Raggarliv.
Tv-premieren ble så fulgt opp med: Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto,
Go kväll, Världens barn, Victoriadagarna, Melodifestivalen med fler.

Top Cats første album gikk inn på andre plass på albumslisten og solgte til gull. Det etterfølgende gikk inn som ener og nærmer seg nå gull. Deres tredje album, «Kick Down» kom ut 1. april 2015.

Rune Rudberg Band

rudbergbandDe fleste kjenner Rune Rudberg fra den kulørte presse, men glemmer hvilken musikalsk karriere han egenlig har.
Etter det store gjennombruddet med «Ut mot havet» og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fortsatte suksessen.
Det var først med det vanskelige tredjealbumet ”Lysene fra land” at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt.

Rune skiftet da gir fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia. I denne omgang kom det to album – som begge hadde en mengde hitlåter – og Rune var igjen på topp – men denne gangen i en annen genre.
Men Rune var ikke fornøyd med bare å spille i danseband. Han har alltid vært en stor fan av countrymusikk, og da Scandinavia ville holde på med sitt, sluttet Rune for å lage et countryalbum på norsk. Det ble albumet ”Tidevannsbølger”.

Men Rune er en fyr som ikke nødvendigvis repeterer seg selv, så da NRK ville ha med Rune i Melodi Grand Prix i 1996, svarte han jatakk, men nå med Scandinavia igjen.

Deretter fulgte to samleplater ”Landeplager” med alle hans hits og ”Halfway to paradise” med leftovers og albumlåter.
Ny soloplate fulgte så: Mot nye eventyr” og Rune fikk en hit igjen. Denne gangen het den ”1001,1002,1003”.

I den senere tid har Rune virkelig gitt seg countryen i vold. Med platene ”Gone Country” og ”Runaway” og ”Strong Enough”har han opplevd å få god kritikk og en mengde godord. Henning Eriksen har produsert alle disse platene – som har engelske tekster.
Samme mann har også produsert de fleste sangene på den foreløpig siste utgivelsen ”Tro”, der Rune er tilbake med norske tekster.

Det var tydelig at publikum ville ha dette . CD’en gikk til nr 1 på VG lista, og lå på denne lista i flere måneder i 2013.

LØRDAG – SIMPLY THE BEST MED NORSK «TRØKK»

trøkkLørdagskvelden ble innledet med det lokale R&R coverbandet TRØKK. TRØKK har holdt på siden 2008 og har for lengst etablert seg som et anerkjent band og de er kjent for å skape høy partystemning på sine konserter. TRØKK gir publikum en herlig stemning med låter fra dagens hits, til de man trodde man hadde glemt. TRØKK blir en perfekt innledning til resten av lørdagskvelden.

 

 

I fjor skulle byagrothjoneidmalinden norske musikken hylles!

Og i den katalogen er det mye å ta av.

Det hele ble formidlet gjennom lokale artister som Jonas Groth, Malin Schavenius, Bjørn Øyvind Bya og Stian Joneid.

 

 

I tillegg så gjentok vi publikumssuksessen å hentet inn Atle Pettersen.

ALTEAtle Pettersen (25) har tross av sin unge alder klart å etablere seg som en av Norges største og mest allsidige entertainere. Med sceneerfaring fra bl. a. rock, pop, dans og diverse TV-programmer har dette gitt han ballast få andre entertainere kan skilte med.

Høsten 2014 debuterte Atle Pettersen i et format han har drømt om lenge – med croonermusikk og storband. I samarbeid med Det Norske Blåseensemblet gav han ut to fantastiske originalsingler «Like Frankie» og «Face of The Moon», i tillegg til å spille opp til show i flere av landets største byer. 
Ikke overraskende, gav dette formatet mersmak for Atle Pettersen, og nå er han klar med «Atle Pettersen Band» som foruten Pettersen selv, består av band og en blåserekke på fire personer. Det blir et show fylt med kjente låter, fremført i ekte crooner- og storbandstil. Atle er om kort tid klar med ny single og musikkvideo, og et album er ventet i løpet av 2015.

 

Tom-MathisenSå kunne vi glede mange Østfoldinger med at selveste Tom Mathisen var på Bedemarten. Tom er med sin over 40 år lange artistkarriere en levende kulturskatt og en rutinert entertainer med en meget allsidig musikalsk bakgrunn og artistkarriere. Mest kjent er han selvfølgelig fra tiden i Prima Vera. Senere har han hatt stor suksess med prosjektet «Falsk/Mathisen». Tom Mathisen omtales som en levende legende – og vi forventer at taket vil løfte seg under hans opptreden lørdag kveld!

 

Tom Erik Mathisen er komiker, musiker og skuespiller. Mathisen ble først kjent som bassist i visegruppa Snu. I perioden 1976 til 1983 var han med i komediegruppen Prima Vera, sammen med Jahn Teigen og Herodes Falsk, før han og Falsk startet for seg selv og ga ut den første plata si under pseudonymene Viggo & Reidar på plata En jul i containeren.

Tom Mathisen hadde også rollen som fortelleren i TV-seriene om Brødrene Dal på NRK, og har blitt en velkjent komedieskuespiller i Norge i 1980- og i 1990-årene. Han deltok også i mange av radiosketsjene til Knut Lystad og Lars Mjøen gjennom 70- og 80-tallet, blant annet i humorprogrammet Bedre sent enn alvor.

Sammen med Herodes Falsk og mange andre kjente skuespillere var han med i filmen Showbiz (1989). Han har vært med på mer enn 40 plateinnspillinger og har skrevet og spilt i ni TV-serier. Den tiende gikk på TV Norge høsten 2006. Mathisen spiller også jazz-gitar med bandet Mulens Portland Combo.

 

Dag Ingebrigtsen har vært et midtpunkt i Trøndersk musikkliv i over 35 år. Det er få som har slik dagIen merittliste som Dag!

Dag platedebuterte allerede i 1977 med undergroundgruppa SUBWAY SUCK, og fikk sitt store gjennombrudd med bandet THE KIDS og låta «Hun er forelska i lærer’n» i 1980.

I 1982 startet han bandet TNT som fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Dag er også mannen bak juleshowet The Grønne Glitrende 3 & DAG, som har herjet kongeriket siden 1986.

I 1988 komponerte han ROSENBORGSANGEN og har fram til i dag skrevet 15 fotballsanger for den etter hvert så kjente klubben i hvitt og svart.

Fra 1989 herjet Dag Ingebrigtsen hitlistene med Rockegruppa TinDrum med låter som bl.a. «Drums of war» og «I was made for Rock’n Roll».

I 2007 gjorde The Kids comeback med utsolgte konserter og tildelt platinaplate for «Hits fra Kids».

Nå TV aktuell med programmet «Cover me» sammen med Samsaya.

Med Dag og bandet på scenen får du fra første sekund et forrykende allsang show med kjente og kjære sanger fra hans lange karriere.