Lørdag

  

 

TRØKK

Bilde TrøkkLørdagskvelden innledes med det lokale R&R coverbandet TRØKK. TRØKK har holdt på siden 2008 og har for lengst etablert seg som et anerkjent band og de er kjent for å skape høy partystemning på sine konserter.
TRØKK gir publikum en herlig stemning med låter fra dagens hits, til de man trodde man hadde glemt. TRØKK blir en perfekt innledning til resten av lørdagskvelden. Bandet lover fullt trøkk og kule riff fra start til slutt…
Gå ikke glipp av låter fra artister som:
PINK , Deep Purple, Postgirobygget , Gavin Degraw, DeLillos, Europe, Robbie Williams, Dum Dum boys, Midnight Oil, Joe Cocker, Snow Patrol , ABBA, Åge Aleksandersen, Bruce Springsteen, Coldplay, Whitesnake, Hellbillies, CC Cowboys, Jace Everett, AC/DC, Adele, Jahn Teigen, Herreys, Bobbysocks og mange, mange flere…

•Vokal /munnspill: Johan Dagfinrud
•Gitar: Thomas Engebretsen
•Gitar: Till Forsberg
•Keyboards: Bjørnar Olsen
•Bass: Christer Larsson
•Trommer: Thomas Hauge

 

 

BACKSTREETS – A TRIBUTE TO BRUCE SPRINGSTEEN
Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert. Backstreets lite

Det er nettopp dette Backstreets tilstreber seg – å gi en fantastisk konsertopplevelse.

Backstreets er 10 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. De spiller sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “High Hopes” (2014). Bandet har også et eget sett med sanger fra Seeger Sessions.

2016 var et år fylt av høydepunkter for bandet. Det absolutte høydepunktet var å ha med seg Bo Sundstrøm fra Bo Kaspers orkester som gjesteartist på John DEE. En konsert som også ble filmet og utgitt på Blu-Ray. Andre høydepunkter var å spille med Vini «Mad Dog» Lopez (originaltrommis i The E-Street Band, Child, Steel Mill, Bruce Springsteen Band) og Ed Manion (legendarisk saxofonist og medlem i Bruce Springsteens E-Street Horns).

2017 er også et hektisk år for bandet; to usolgte konserter på Glenghuset, spilling på festivaler i sommer, og spilling på John DEE i Oslo på selveste bursdagen til Springsteen. Men, først blir det konsert på Bedemarten. Noe vi har hatt lyst til lenge og som nå endelig blir en realitet.

Dette blir fest!

Les mer på: http://www.springsteentribute.com

 

JONAS GROTH M/BAND

Jonas Groth – vokal/gitar/tangenter

Mikael Jensen – gitar/vokal

Dag Anders Sandell – bass

Tor Hauge – trommer

Fredrik Johnsen – gitar

 

Gjengen har lang fartstid sammen som band i forskjellige konstellasjoner, og har bydd på partystemning på store deler av Østlandet i mer enn 15 år.

Jonas har forkjærlighet for å spille låter alle kjenner og digger, men ikke alltid de samme som «alle de andre» spiller. Her blir det Oasis, Elvis, Beatles, U2, deLillos, DumDumBoys og mye, mye mer.

I fjor slapp Jonas sin første utgivelse med egne sanger, med bandet Kosmorama. I sommer har Jonas spilt i bakgården på Dickens Sarpsborg, og med Apoptygma Berzerk i Tyskland. I september starter showserien ‘It Was Fifty Years Ago Today – Alt fra The Beatles 1967’ opp, den femte i rekken av suksesser som produksjonsselskapet Masters Of The Past AS står bak, der Jonas er medprodusent. Så det er musikk rundt ham hele tiden.

 

 

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *