Torsdag

  

Torsdag byr vi på gratis rusfritt ungdoms arrangement, Bedemarten Ungdomsfestival.

CIR.CUZ 

Cir.Cuz består av Mats Melbye fra Østfold og Thomas Pedersen fra Grenland. Sammen står de bak en lang rekke hits, blant dem «Radio», «Original», «Gatelys» og «Supernova». Samlet sett har Cir.Cuz over 80 millioner streams på strømmetjenestene og de er utvilsomt et av de mest populære bandene i sin sjanger. De to albumene «Vi er Cir.Cuz» og«Hjertet mitt slår» har sammenlagt ligget godt over 100 uker på VG-Lista Topp 40.

Nylig deltok Cir.Cuz i TV Norge satsningen ‘En hyllest til Jahn Teigen’,
og over en halv million seere fikk med seg sendingen med duoen sine flotte fremføringer av Teigens klassikere «Det vakreste som fins» og «Mil etter mil». TV Norge la også ut et klipp med Cir.Cuz sin tolkning av «Det vakreste som fins» på sine Facebook sider, og på få dager ble videoen sett av nærmere 700.000! Cir.Cuz gikk også rett til nr.1 på iTunes med «Det vakreste som fins»

Denne våren slapp Cir.Cuz den nye singelen «Din idiot», og gutta er mer aktuelle enn noen gang! Cir.Cuz spiller kontinurerlig konserter over hele landet – ta kontakt med Artistpartner om du ønsker å booke bandet til ditt arrangement!

https://www.facebook.com/OfficialCirCuz/

ENDLESS

Mikael «Endless» Nyhus. Norges mest avspilte usignerte artist. Har laget musikk siden 2005. Låtene «Ta Meg» (i samarbeid med Plumbo) og «Refleksjon» (2,7 millioner avspillinger på Spotify alene) har begge streamet til gullplate. Har tidligere toppet lister både hos Kingsize og Uhørt. I 2010 nådde han første livesending på tv2´s X-Factor, der tapte han mot Hans Bollandsås, som seinere vant konkurransen. I 2013 gjestet han God Morgen Norge med Plumbo. Har en stadig voksende fanbase over hele landet (Snart 14.000 følgere på Facebook). 21. Oktober 2016 slapp Endless albumet «Oppstandelsen» på de fleste streamingplattformer. I juni kom E&L med sommerlåta «Skinnet Bedrar». Endless jobber for tiden med EP’en «Fire Årstider», som ventes å være ute i August 2017, i tillegg til å produsere beats og instrumentaler andre artister kan bruke til sine låter. Sjekk ut www.beatsbyendless.com

 

 

GROWNDEAD 

 

 

 

 

 

CAOZ UNKNOWN

 

 

 

 

 

DIORAMA SANG, DANS OG DRAMA
Diorama Sang, Dans og Drama ble startet av Wanja Engdal og Anne Mari Elvestad i februar 2007. Teateret drives med en visjon om at alle skal få være med. Siden oppstarten har Diorama fortsatt å vokse seg større og bedre. De har i dag mellom 150 og 200 medlemmer fra 4 år, fordelt på 6 partier.

I mars 2018 setter Diorama opp Løvenes Konge, og vi vil få en sniktitt på Ungdomsfestivalen

 

 

 

 

 

 

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *